tisdag, december 18, 2007

Svensk films framtid är räddad!

Viggo Cavling gillade Arn! (Själv är jag inte så förtjust.)

12 kommentarer:

superkryp sa...

Förtjusande, men Viggo... När får vi läsa din recension? :)

Jag är "rädd" att jag kommer att gilla den. Tänk om jag gör det... Det har jag verkligen inte räknat med att göra. För man måste nog se den på bio ändå. Så pass Svenne Banan är jag att jag måste ge den en ärlig chans.

Daniel sa...

Chockerande positiv recension i Resumé tycker jag. Själv samlar jag kraft inför en sån där lagom hård nedsabling framåt morgonen.

Vad är det för ny elak grej som Blogger lagt in som gör att man inte kan länka till vilken adress man vill när man kommenterar? Jag försökte bli klok på det där openID-grejset men gick bet. Nu passar inget av valen in och jag blir bara en anonym liten Daniel. Trist.

Mattias sa...

Den stora frågan (förutom om Viggo såg samma film som oss andra) är ju vad som är roligast att kalla Arns respektfulle fiende i det heliga landet. Jag lutar just nu åt Potatis-Saladin.

Henrik Bäckström sa...

Arn fick ett av fem i GP.

Anonym sa...

Hmmm...

Emma sa...

Superkryp: Jag ska skriva en liten minirecension i AB nästa vecka tror jag, men en microrecension just for you: Inte dålig, inte bra, och absolut inte ens i närheten av 210 miljoners-oumph.

Daniel: Ja, visst var det? Blogger håller på och meckar i största allmänhet tycker jag - när jag går in på andras bloggar får jag upp den lilla redigera-pennan. Det är ett oerhört prov på min karaktär att jag inte testat om det går än.

Mattias: Hihi! Nästan lika bra som Peter Parkas och Johnny Blazer.

Henrik: Det var lite väl hårt med en etta tycker jag.

Dahnielson: Hmmm. Vad hmmmar du åt? Viggo? Arn? Mig? Hrmph!

Anonym sa...

Tja, jag har mycket att humma om. Dels om Arn men också om huruvida Blogger lagat sin trasiga OpenID implementation (det hade dom). Ber om ursäkt för att du fick vara försökskanin åt det senare.

Emma sa...

Ahhhh. :)

eff sa...

Jag undrar över ekonomin i det hela. 250 miljoner totalt lär ju inte återfås enbart på biotitteriet; om en miljon ser måste ju varje biljett kosta minst 250 spänn plus pålägg. Det är ju rimligt att anta att det säljs några hundra tusen DVD:er också, vilket ger några tiotals miljoner. Borde gå att sälja utomlands, men frågan är för hur mycket och till hur många (tyskarna pröjsar säkert, norden också, resten: tveksam).

Går det ihop sig, tro? Och hur är riskerna utspridda... Undrar jag.

superkryp sa...

Tack för minirecensionen! :D

Emma sa...

Eff: Vadslagning inom branschen kring om det kommer att gå ihop pågår på alla fronter... Jag vet faktiskt inte siffrorna ordentligt. DI spekulerade lite igår:

http://di.se/Nyheter/?page=/avdelningar/artikel.aspx%3FArticleID%3D2007%255C12%255C17%255C262208%26o%3Dsp3%26SectionID%3DEttan%26menusection%3DStartsidan%3BHuvudnyheter

Superkryp: Så lite så. :)

Johan Ahlin sa...

Haha, det är knappast nån recension han skrivit, Cavling. Men han har rätt i att det hämtas tillbaks, sekiner till Bonniers alltså.