söndag, december 09, 2007

saker vi skrikit mot teven under de 52 minuter vi stod ut med Tre systrar & en mamma

Men vad har hon sig? Har hon snott Conan Barbarens bälte?

Bluuuuuööööörgh!

Ahhhh, minaögonblirvåldtagnajagmåstedoppadomiAceton!

Men släng Tyrolerhatten för i hela jävla helvete!

Men gud vad gör de? Kan man titta nu?

Men var det inte nån som skrev en krönika om att det är så här kvinnor är? Vem? Varför?

Det skulle vara oerhört tillfredsställande att göra en sån här film, och sedan twista och yxmörda varenda människa i filmen. Publiken skulle älska det!

Men för helvete, lägg av!

Jag hatar alla i den här filmen!

--

En varning är härmed utfärdad. Herregud vad en varning är utfärdad.

10 kommentarer:

hanna sa...

jafyihelvete vad denna östrogenexplosion bör undvikas! hmff.., hur kunde gå så käpprätt åt fanders för allas vår annie hall? - enda trösten är väl att det knappast kan bli så mycket värre...

Emma sa...

Att det skulle kunna bli värre känns som en ren omöjlighet.

Anonym sa...

Jag tyckte det var skönt med en film som gav så fullständigt blanka fan i vad folk tyckte om den. Det ser man aldrig annars.

S

Emma sa...

Jag gillar filmer som skiter i vad folk tycker om dem, så länge de är bra. :)

Jack sa...

Efter din sågning blir man ju nästan nyfiken på att se den! Jag har fått extremt negativa vibbar av de klipp jag sett men filmkrönikan gav den två stolar ( filmen räddades enl dem av dianke keatons och mandy moores charm). Ute i bloggosfären finns det en hel del kvinnor som gillat den. Verkar som att det alltid finns en publik för tjejfilmer (kanske för att det släpps ganska få rena tjejfilmer överhuvudtaget nuförtiden, the holiday var väl den senaste)

Emma sa...

Ojojoj, man kan knappt säga The Holiday och Tre systrar & en mamma i samma mening... Gillade The Holiday skarpt, men Tre systrar ger mig fortfarande obehagsrysningar. Urr.

30-nånting sa...

Jag är helt med på din linje emma. The holiday är en perfekt romantisk komedi. Tre systrar var så fantastiskt usel och då räddade du ändå dina ögon från det gemensamma sångnumret i slutet av filmen... Undra vad det hade gjort med ditt humör?

Emma sa...

30-nånting: Men GUD. Fanns det ett SÅNGNUMMER?! Argh! Bara vetskapen gör att det börjar klia i kroppen.

Ruby sa...

HAHA! vad underbart. nu bara måste jag se den. jag ska hyra den någon gång när jag är frustrerad på något jag inte kan sätta fingret på och ösa ut all frustration över filmen. sådant är alltid skönt. det är nog därför så pass enerverande filmer görs.

Emma sa...

Ja, NÅT måste de ju vara till för. :)