torsdag, september 13, 2007

Atlas of creation

Idag landade två tunga litterära verk på hallmattan: den årliga maskeradkatalogen och, lite mer otippat, Adnan Oktars/Harun Yahyas Atlas of creation. Jag måste erkänna att jag inte alls kände till varken honom eller boken eller sättet den tydligen skickas ut till random människor över hela världen, men tydligen är det Adnan Oktar som sett till att man i Turkiet inte kan läsa WordPress-bloggar.

--

Bonusinfo: Jag trodde en snabb sekund att UPS kom hit med en låda anthrax eftersom jag inte såg "complimentary" före "gift" på den illröda etiketten.

4 kommentarer:

Anthet sa...

Det känns skönt att det inte bara är jag som börjat bruka (missbruka?) det engelska ordet "random", av nån anledning tycker jag det låter fruktansvärt kul att föra in i meningar.

d.o sa...

Off topic och lite långt. Visst skrev du på något om nakenhet på film?
Har du koll på Vanessa Anne Hudgens skandalen? Snubblade in på den av en slump på imdb. Och jävlar vilken fantastisk inblick i unga jänkares syn på sex! Tydligen så har stackars Hudgens fått nakenbilder av sig själv ut på nätet, och eftersom hon arbetar för Disney så är den rekommenderade åtgärden att stone her to death..

Roligast är det att gå in och ställa försiktiga frågor i forumet. Jag frågade om sex var bra eller dåligt och fick bla svaret.

"it depends on how it is used. rape is bad. but if a wife and husband are having sex it's good. so it depends"

Anonym sa...

Off topic och off topic. Dårarna som vill stena Hudgens för slampighet är ju stöpta i samma form som Herr Oktar.

Emma sa...

anthet: Random är ett mycket missbrukbart ord!

d.o: Jag läste om det i danska medier - där de GIVETVIS också visade upp nakenbilderna utan minsta svartruta i tidningen samtidigt som de låtsades förfasade sig. Sån jävla dubbelmoral över hela saken att man blir helt trött.

Anonym: Exakt!