fredag, maj 30, 2008

nyss på stan

Man: (kommer fram till mig och två kompisar som äter glass på en bänk) Jag undrar en sak. Är det sant att du har sagt att du gillar Black Moon och Swollen Members?
Jag: Jo?
Han: Jag har alltid undrat.

Sedan vänder han på klacken och gör någon form av bah-rörelse med armen, som man kan tolka på lite olika sätt: 1) han var klar och hade inget mer att säga 2) han tycker att jag är helt slut i luvan som tycker att Black Moon och Swollen Members är bra, eller kanske 3) han tycker att det är fullständigt osannolikt att just jag skulle tycka att Black Moon och Swollen Members är bra.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe. Kul att höra dina anekdoter om möten med diverse främmande människor som känner att de bara måste gå fram och säga någonting till dig (bara de inte är till för mkt besvär dock). Samtidigt förstår jag dem. Dels tror jag många skulle vilja lära känna dig och på något sätt känns det ju som man känner dig litegrann iom bloggen bl a :).

Anonym sa...

hm. varför tycker du swollen members är bra? (har inte koll på black moon)

Anonym sa...

Haha, rolig anekdot. Undrar hur han fick känslan av att du diggade specifikt Black Moon och Swollen Members? Rätt ljusskygga grupper där.
Jag röstar på trean. Visst är det osannolikt, om än fräckt. Enda Da Stage är en klassiker!

Herr R sa...

Slut i luvan. Det var ett roligt uttryck. Det kan jag komma att stjäla.

skriverier.blogspot.com

Emma sa...

Low and behold! Bah-mannen har hört av sig. Det var tydligen inte alls en bah-rörelse, han var tvungen att snabbt gå och ta hand om sin skolklass på 26 kids, och tyckte att det var högts sannolikt att jag lyssnade på Black Moon och Swollen Members. Men om han själv var ett fan framgick inte.

Mykill: Det är nog ytterst lite man lär känna mig genom bloggen, men jag är mig nog i alla fall förhoppningsvis rätt lik. :)

Emil: Tror att jag skrivit något om dem här på bloggen, eller kanske har jag sagt något om dem i något annat sammanhang. Vet inte riktigt.

r skriverier: Stjäl på! Själv har jag stulit det från Magnus i Två killar och en tjej.

Jennu: För att de svänger?

Johan Ahlin sa...

Din freakmagnetism gör att man inte vill hugga dig för nåt seriöst, förra veckan var vi ett gäng på väg in i en studio på radion för riktigt cool spelmusikinspelning när du trippade förbi, some other time perhaps;)

Emma sa...

Haha! Freakrepellering kanske?

Johan Ahlin sa...

Visst! Men allvarligt talat så måste det väl vara ganska jobbigt med vilt främmande människor som ventilerar sig kring dina skrivna åsikter och recensioner, jag menar att det är nog lättare att tas med fans om man är känd skådis eller musiker.

Emma sa...

Tror du det? Jag tror nog att det där funkar på ungefär samma sätt, oavsett vad man pysslar med i halvoffentlighetens ljus.

Johan Ahlin sa...

Förutom att fulla landsortkillar alltid vill spöa Persbrandt och Ekborg så tror jag att de flesta vill frottera sig mig "kändisar", snacka om vad fan som helst, typ. Tror inte det gäller kända åsiktsmaskiner där det ska överbevisas och tvålas till..

Emma sa...

Ja, kanske det.

Anonym sa...

Mellan Zita och Sture…
Haha Johan, alltså om 0815 hinz och kunz skulle tycker om swollen members, så blir 0815 hinz och kunz spännande för mig också!!!
Fast de har ju inget forum, eller!?!?
e. check
http://youtube.com/watch?v=CHZ0lASOEls
http://youtube.com/watch?v=0H6D-1n6tCQ&feature=related

Nu får det vara nog.
Trevlig sommar :-))
P.