lördag, maj 17, 2008

SparksfrenzyEnligt Gradvall i gårdagens DI Weekend ligger min Sparks-revival helt rätt i tiden, med start igår framför Sparks en skiva per kväll här i London. Ahhh, att få vara där och höra Pulling rabbits out of a hat, eller The No. 1 Song In Heaven (klippet).

--

Jag rockade nästan röv idag när jag föreläste i Umeå. Yay!

6 kommentarer:

Bo G Svensson sa...

Sparks är alltid rätt! Många låtar kan nämnas men jag puffar även för två konserter på DVD: Lil' Beethoven - Live in Stockholm från 2004 (mycket visuellt snask) och varför inte Sparks Live In London från 2003. "How Do I Get To Carnegie Hall? Practice, Man, Practice!"

Emma sa...

Åh, tack för tipset!

Anonym sa...

Jag tycker att din föreläsning i Umeå helt klart rockade röv. Var där för att tävla men det var väldigt trevligt att vara på en föreläsning också. En föreläsning som fick mig att tänka efter lite extra om just kön och sex på film, ett ämne som borde diskuteras mer. Tack för en väldigt givande föreläsning.

Emma sa...

Vad roligt att du tyckte det blev bra, vad glad jag blir! Vilken film hade du gjort?

Sanna sa...

Du rockade helt och hållet röven av oss! Det var en rolig föreläsning. Kom på en till sak, utöver det där med Jag är Dina.. Du har nog sett filmen Me you and everyone we know? Där är ju två tjejer som "utnyttjar" en oskyldig kille för att bland annat avgöra vem av dem som är bäst på att utföra blowjobs, de trakasserar honom sexuellt på lite olika sätt helt enkelt. Om det hade varit tvärtom - en oskyldig tjej och två killar - hade det varit otroligt förbjudet? Jag tror det.. Well. Nu tänker jag mest bara högt. Sorry!

/Sanna i Umeå

Emma sa...

Sanna: vad kul att du tyckte jag rockade röv - det blir jag väldigt glad av att höra! Och nej, den där scenen i Me, you... hade med all sannolikhet setts på med helt andra ögon om könsrollerna varit de omvända.