onsdag, maj 21, 2008

kommentatorerna på Dagens Media gör det igen

Om du vill doppa stortån i lite gammal hederlig kommentars-sop-sås, läs kommentarerna till den här texten på Dagens Media. En liten godbit:

"många tjejjer gillar att sticka ut hakan, men när den biologgiska klokan börjar ticka är det ändå hemmafru och barn som gälller! De e inte männens fel att tjejjer gillar rosa och är dåliga på att löneförrhandla…"

--

När vi ändå är inne på löneförhandling, läs det här.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skrattar mer åt de som skriver en kommentar att folk slösar bort sin tid med att skriva kommentarer. =)

Ett annat tema i kommentarerna förstärker verkligen artikelns tes. Det är mest män som trycker ner de som håller med om artikeln. De förstärker bara att det det finns ett patriakalt samhället i deras ignorans. De kan jag inte skratta åt. Utan vill bara klappa på deras axel och säga lugnande "det kommer bli ok".

Anonym sa...

Tack för ett fantastiskt tips! Det var ofantligt rolig läsning. Men också lite otäckt. Framförallt när man plockar ut kommentarerna och läser dem utanför sin rättshaveristiska sandlådebråkskontext (vilket man iofs kanske inte bör göra):

”Vart fan ligger problemet? Lägg energin på något viktigt istället. Klimathotet t.ex. Det är så jävla ute OCH uttjatat det här med jämnlikhet.”

"Se till att era krönikörer är neutrala och låt andra bedömma huruvida en reklamfilm/ annons är sexistisk eller ej. Det blir onödig diskussion och feministerna hittar ytterliggare ett forum att propagera sitt skit i!!"

det är konstigt. Jag trodde faktiskt inte att det fortfarande kunde se ut så.
Fast värst är väl det kokande hatet mot skribenten och propagerandet för den tydligen oundvikliga kopplingen feminism-extremvänster.

Tomas_Timelock sa...

Jag tyckte du lyckades fånga kontentan av den här debatten så där 3-4 inlägg tidigare när du plåtade löpsedlarna.

I övrigt kan jag bara säga att jag är glad att min digitalbox havererat så jag nu mer endast kan se film och tv via nätet. Kommer nog vänta tills sommaren är över innan jag ser till att få den lagad. Ger mig mer tid att skriva kommentarer på artiklar med låtsasnyheter.... ;-)

/tomas

Herr R sa...

Med tanke på kvalitén på själva texten i kommentaren, kanske man kan dra slutsatsen att det inte är väldens mest pålästa människa som skrivit.
Och det är väl tur, antar jag.

Emma sa...

Tror att det är nyttigt att läsa sådana där kommentarer ibland, eller för den delen jobba i tv - herregud vilka insikter man får om det mänskliga psyket. Ibland är ens verkstad lite väl skyddad.