söndag, april 22, 2007

Nä, men man kanske skulle ta och äta lunch?

Kom just på att jag suttit vid datorn utan att ha rört mig ur fläcken sedan kl halv två. Jag knattrar på tangenterna som värsta... jag vet inte vad. Men snabbt går det. Ändå har jag några timmars intervjuer kvar att skriva ut. Ahhhhhh. Det är så tråkigt att man helt kroknar. Ge mig glass och paus och någon billig spökskrivare nu. Tack.

Kl 22.55: Ett tydligt tecken på att hjärnan inte direkt går på högvarv är när man brer lite mackor, lyssnar på ett gammalt blandband, hör texten till Pet Cemetary och en liten stund tänker gifta sig, vaddå vill inte gifta sig på en djurkyrkogård?

10 kommentarer:

superkryp sa...

Jag jobbade extra några helger på mitt gamla jobb och skrev ut/av några texter som en farbror satt och rabblade.

Ett typiskt jobb som passar mig.

Jag hörde inte ens vad han sade. Alltså, jag skrev det han sade, men jag lyssnade inte. Det är både en fördel och en nackdel med att kunna skriva skrivmaskin (eller vad man säger att man kan, nuförtiden).

Burgus Las Vegas sa...

Om du inte har något att göra är min blogg nog iallafall till 56% intressant att läsa. Skrev nyss lite om mästerverket Music and lyrics haha

eff sa...

Jag kan spökskriva. Lätt. Det kommer bli dåligt, men du kan ju rulla tummarna och lyssna på blandband eller äta lite glass under tiden.

"Filmen 300 har jag inte sett, men det sägs att den går lite långsamt i bilden sådär. Slow-mo. Det låter som ett rapparnamn. Det är många bringor också. Bara. Fast inte bara. Heh. +++."

Anonym sa...

Den heter ju Pet Semetary :(

Anonym sa...

God kväll Emma!
Är inne och läser på din blogg varje dag och det är alltid lika spännande att se om du skrivit ngt nytt.
Får massa hemska minnen från Balders. Fy vilket ställe... Jag blev aldrig uppbjuden. Och då menar jag verkligen aldrig. Ändå stod jag upp varje gång det spelades tryckare. Var så rädd för att bli uppbjuden av en kille som var kortare än mig.
Hörde att du träffat min syster. Världen är liten... Och Älmhult är världen minsta håla.
Kram S

Emma sa...

bine: tyvärr är jag för dåligt bevandrad i både norska och danska fgör att det ska flyta på lika lätt som det brukar. Ibland är det helt OMÖJLIGT att fatta. Men jag känner igen det där om att höra men inte lyssna, så var det när jag extraknäckte ett tag som telefonmarknadsförsäljare.

Burgus: Bra att veta. :)

Eff: Det där låter sopm nåt jag skulle kunna skriva. När kan du börja?

Anonym: Helt korrekt.

Sofia: Usch ja, glad att man inte är sexton längre! Kul att stöta på din lillasyster!

Fredrik sa...

Den där felhörningen av Ramonestexten fick mig att leta upp en sida som jag hade glömt bort totalt, nämligen denna: http://www.kissthisguy.com/

"The archive of misheard lyrics".

En hel del kul läsning!

a sa...

"Du är ju inte riktigt klok Madicken!"

Så. Du är inte riktigt klok. Faktiskt. Men på ett charmigt sätt.

superkryp sa...

Det räcker att det är en sluddrig gubbe för att det ska vara svårt. (Har varken försökt skriva av vad någon norrman eller dansk säger, såvitt jag kan minnas, bara sluddriga gubbar.) Vi hade som tur hade tillgång till grymma maskiner med fotpedal för att stänga av kassettbandet och spola tillbaka när de sluddrade som värst på bandet. Ha ha. :)

Emma sa...

Fredik: Den där sidan är extra rolig när man är ruskigt trött.

Galatea: Jo. Tur att det verkar charmigt då. :)

Bine: FOTPEDAL?! På RIKTIGT? Det låter ju helt fantastiskt konstigt.