tisdag, april 03, 2007

långt från betongen

De senaste dagarna har tillbringats i Straw Dogs/An American werewolf in London/Beatrix Potter-land, surprisefirandes min pappa på hans 60-årsdag, drickandes ale, ätandes stora mängder mat och salt och vinägerchips, åkandes minitåg, åååhhhhandes över de minsta, sötaste små lamm jag någonsin sett - och för att toppa det hela har jag deltagit i något så oerhört exotiskt och rafflande som ett köttlotteri på den lokala puben. Jag kan kanske tänka mig mentalt mer vilsamma tillställningar än överraskningsmiddagen som inledde helgen - där jag, M, mamma, mina två pappor, den överraskade pappans flickvän, hennes lillasyster och deras föräldrar var med - men resten av helgen gick förvånansvärt bra ändå. Jag verkar för övrigt vara bättre på betongbilder än naturditon. Oh well.

5 kommentarer:

petter sa...

Det åks på tok för lite minitåg dessa dagar! Varför inte byta ut de vanliga vangnarna i STHLMS tunnelbana?...i bara nån vecka. Jag tror att folk skulle bli lyckeligare då...

Anonym sa...

I must say..uhum...very,very nice pictures.SO extremely kind to let us see them.Thank you

mediamogulen sa...

Ooops, verkar som om du pistkar mig i knepiga familjeförhållanden. Men Hey! du fick ju åka till England och dricka Ale... that's worth something. Måste också nämna här att din M (är du Lundellinspirerad eller bara lat???) är en skön kille. Hans inställning under panelen i T förra veckan var inspirerande. Allt gott!!

superkryp sa...

Åh, vad nice!

Parasitblogg:
Om jag bara var en (lite, lite) bättre människa (= inte hade så höga berg framför mig hela tiden...) skulle jag, mrs och lillkrypet ha bevistat min styvsyrras bröllop i Bath om knappa två månader.

Men just nu är jag bara en liten lort (eller ett litet kryp)...

Emma sa...

Petter: Ohhh ja!

Anonym: Hej mamma! (Eller är det någon av papporna?)

Måns Pär: Jag vet faktiskt inte varför jag skriver M. Störtlöjligt egentligen. Oh well. Men jo, han är en skön kille. :)

Superkryp: Neeej, men det är klart att bergen ska klättras över så att ni hamnar i Bath på bröllop! Låter ju jätteroligt!