tisdag, april 21, 2009

Du har 22 timmar på dig att föranmäla dig till Drömfabriken!

På torsdag börjar Drömfabriken! Jag skulle bli så väldigt, väldigt glad om ni ville svänga förbi Filmhuset och lyssna på en tvåtimmars-q&a med Christine Vachon, se ett klipp eller två ur Broder Daniel Forever, kolla på Fredrik Lindströms och Tova Magnussons roligaste klipp och höra dem snacka humor, kika på Daniel Eskils alster, lyssna på Måns Mårlind och Björn Stein berätta om deras upplevelser från Shelter-inspelningen, se filmer av unga filmare från hela landet, höra Mattias Bergbom prata om hur han arbetade med Brad Pitts digitala hår i Benjamin Buttons otroliga liv, se en exklusiv förhandsvisning av 2009 års bästa svenska film: Flickan, (fyra månader innan premiären!), höra Fredrik Wikström och Maria Karlsson prata om hur de kokade ner Snabba Cash till ett långfilmsmanus, och scenografen, maskören och kostymören bakom Original berätta om hur de jobbat, eller kanske VD:n från Emmybelönade The Company P berätta om samarbetet med Joss Whedon i och med Dollplay, Erik Enocksson, Matti Bye och Jennie Löfgren prata filmmusik, höra en diskussion om hur traditionellt filmberättande skiljer sig från berättande i spel med bl a Christofer Emgård (World in Conflict), vara med på filmquizet och dansa en snutt på festen på fredagen. Och en massa annat förstås.

Ni har till i morgon kl 12 på er att föranmäla er till Drömfabriken. Sedan kommer det förstås också att gå bra att betala cash på plats. Bara 200 spänn för tre fullpackade dagar. Kom!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Verkar kul, men kan man dyka upp på plats, till det evenemang man vill delta vid, utan att tidigare betalat 200:- och betala det då tillsammans med summan för seminariet i fråga?

Emma sa...

Javisst! Det går att betala på plats (kontant) och då får man för 200 kr tillträde till alla programpunkter under alla tre dagarna, förutom Vachon, som kostar en hundring extra. Väl mött!