lördag, februari 28, 2009

Aaaaahhh!

Om ungefär två veckor är jag i Austin på SXSW-festivalen. Och går förhoppningsvis på panelsnack med bland andra Richard Linklater, Robert Rodriguez, Todd Haynes och Henry Selick. Om jag inte hade varit jag hade jag varit svårt avundsjuk.

(Meddelas endast på detta sätt: M creamar i detta nu sina brallor över alla cykelaffärer som finns i Austin. Vilket får mig att tänka på den från näthinnan hyfsat svårbortstädade bilden från någon cyklingsfilm när lagmassören smetar in en cyklists vadderade byxor med juverfett.)

13 kommentarer:

Gabh sa...

Lycka till! Säger Herredjävlen mycket, den är alltid roligt :D

Johan Ahlin sa...

Jag fattar inte det där med juverfett, är det tillverkat av juver eller används det på densamma? Creama brallorna? Låter som en liten olycka...

Emma sa...

Jag vet inte om det heter just "juverfett", men vissa cyklister använder sig i alla fall av samma typ av antiskavsårskräm som används på juver när man mjölkar korna med maskiner.

Crephaf sa...

Helosan
för juver
och nygjorda tatueringar

ogeretla sa...

Doping..?
;)

Scouser sa...

Don't get too happy. Or somebody might try to shoot you. :-)

R Meyers obildade avkomma sa...

Juverfett mmmmm...

Emma sa...

Jag gillar att mina läsare går igång på juverfett. That's my kind of people! :)

Anders Dahnielson sa...

Uddergrease.

Johan Ahlin sa...

Jag använder bröstvårtesalva till mina läppar, men jag tycker inte att det kan jämföras med de som smörjer röven med likn. preparat.
Tilläggas kan också att din favvo Ola Forssmed inte fick sin guldmask för sin supp. i Producers. Synd. Vi blev i vilket fall fulla och glada;)

Anders sa...

Orättvist!. Mest pga musiken på festivalen. DEVO! Och en jävla massa bra hip-hop. Sage Francis, Brother ALi, Cage... Fan - Efterklang, Dillinger Escape Plan, Woven Hand.. Det är helt sjukt...

Dennis sa...

Dessutom har ju Lance Armstrong hus i Austin, men han är i Europa just då.

Apropå juverfett, Dave Zabriskie har eget "chamois cream"-märke: DZ Nuts - protect your junk.

Emma sa...

Haha!