tisdag, augusti 12, 2008

Britney Spears could have had her revenge on Hollywood

Jag missade helt när det snackades om att Britney Spears skulle spela en av stripporna i en Tarantino-remake av Faster, Pussycat! Kill! Kill!. Så jag hann ha gåshud i ungefär fem sekunder när jag var inne hos Sunvalley. Sedan visade det sig tyvärr ha dementerats. Det hade ju varit så jävla genialt!

--

När man pratar med kollegor här i Locarno om FRA-lagen blir svaret alltid "Va? I Sverige? Jag trodde det var ett bra land."

5 kommentarer:

eff sa...

Reinfeld = FRA nazi.

"No bra land for you!!!"

Anonym sa...

Mm, aldrig får man vara glad.

Anders A sa...

Men varför skulle man göra en remake av Faster, Pussycat! Kill! Kill!? Den är ju närmast perfekt. (Och andra delen av Death Proof är väl redan en hommage?) Hellre då en remake av Supervixens, regisserad av t.ex. Mary Harron.

Emma sa...

Reinfeldt=syster Ratched i Gökboet: Svälj din medicin och tänk helst inte själv!

Sunvalley: Det hade ju verkligen varit så bra!!!

Anders A: Jo, den är ju cool och så. Men fatta, BRITNEY SPEARS! Såg om Death Proof häromveckan, den var ju ÄN bättre än vad jag mindes! Men ja, en Supervixens i regis av Mary Harron hade nog inte varit så trist. Eller kanske, Kathryn Bigelow?

Technicolor sa...

Sverige har ju en lång och stolt tradition av att ha bra koll på sina medborgare och har register och databaser för det mesta. Steget till FRA-lagen är nog inte så långt som det kan verka. Sedan gäller det ju digital trafik som ju gubevars bara är till för fjortisar som spelar WoW och bloggar om mode. Tyvärr är jag inte alls förvånad.