fredag, juli 06, 2007

Häpp.

Man ger Black Snake Moan en etta och någon går ape shit bananas:
Vidare kan man tillägga att det är så förbannat tråkigt att recensentens personliga tillkortakommanden vad gäller tex. sexuell självinsikt (som i det här fallet) ska få lov att påverka objektiviteten och därmed förstöra en bra film.
All together now: Kritik. Är. Inte. Objektiv. För helvete.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Det var åtminstone postat i kategorin Undersökande journalistik.

Oskar sa...

Det är mer än en kategori, det är namnet på Magnus blogg. Bloggen på Film.nu inhyser ett mindre antal skribenter som alla har sin egen kategori i vilken man skriver alla sina inlägg. Ville bara klargöra det.

Andreas sa...

Gav du verkligen Brown Bunny en femma?
Står du fortfarande för den idag?

Jag kommer fortfarande ihåg din recension av Irreversible. Den var grym! (recensionen alltså, filmen också ioförsig)

Kaptenen sa...

Retards finns överallt. Men visst är filmen en reklampelare för det kvinnliga lynnet och kristendomens helande förmåga. Jävla skitfilm.

Emma sa...

Andreas: Nej, alltså - det var Irreversible-femman jag pratade om. Brown Bunny har jag aldrig recenserat någonstans, men då när jag såg den skulle betyget blivit en fyra. Jag såg aldrig versionen som visades i Cannes och fick så dålig kritik. Jag såg bara den omklippta versionen som kom på dvd. Om betygetr skule bli samma idag har jag ingen aning om.

Kapten: Skitfilm sa Bull.

Anonym sa...

Kapten: Du har verkligen huvudet på skaft du. :-)

Maddin sa...

Det är alltid skoj med lite kritik. Men när det går till personangrepp är det bara trist :(

Anonym sa...

läste du mn recension i amelia?

/s

Emma sa...

Anonym: Jag är lite osäker på vem som recenserar film i Amelia. Är du någon s jag känner? Och är du i så fall samma s som recenserade Die Hard och gav den en etta? Blir så nyfiken! :)

Kristoffer Viita sa...

Största missen i Black snake moan var väl inte den svajjiga moralen, det var Sam Jacksons tragikomiska bluesnummer, "horrorskönt".

Anonym sa...

Herregud, vad är ni för jävla töntar? Ha en egen åsikt vetja!

Blogjanne sa...

black snake moan e en jävligt ojämn film men den har sina stunder o då räknas inte när xtina richii visar tuttarna eller när äckliga justin T-bag visar nyllet. alla filmer med grinolle ja menar Sam L Jackson e inte bra. se bara hans senaste tretton filmer, ja kan se att den fick en 1a