måndag, augusti 22, 2011

kulturlogg v. 33

Conan the Barbarian Näe. Gillade inte den här gången heller. Tror att jag ska göra det varje gång.

Conan the Barbarian 3D Se recension.

Scream 4 Nja.

Prom Se recension.

Vivienne Westwood: Do it yourself! Märkvärdigt fånig för att ha en så ofånig huvudperson. Om du ändå skulle vilja se den finns den här på SVT Play till den 19 augusti.

Charade Cary Grant! Audrey Hepburn! Walter Matthau! James Coburn! Maurice Binder-förtextsekvens! Witty dialog! Se den gratis och alldeles lagligt här.

Beat the devil Nä. Babblig och otight, om än med en och annan rolig replik. Skulle du ändå vilja se den kan du göra det här.

All in all, en sådär kulturvecka.

4 kommentarer:

Teo sa...

Jag gillar verkligen att du kör veckovisa kulturloggar. Det är så mycket roligare att läsa om en variation av filmer än att "bara" läsa recensioner för de senaste filmerna. Jag hoppas det fortsätter! Tack för en läsvärd blogg!

Emma sa...

Vad bra att du gillar! Jag gör det mest för att det är ett enkelt sätt att komma igång lite med bloggandet igen - och kanske kan man tipsa någon om något av bara farten.

Franz Schubert sa...

Betyder det att du inte sett Apornas Planet än? Den förvånar nämligen på massor med trevliga sätt, och Brian Cox är precis lika bäst som han alltid är.

Tack för att du är Sveriges bästa filmtyckare, nu blir det Charade.

Emma sa...

Åh, tack för fina ord - och vad kul att du ska se Charade! Vill förstås hemskt gärna se Apornas Planet - kör den i helgen!