tisdag, september 15, 2009

här går man och tror att det är sensommar

... och så ser man bannerreklam för glögg. Glögg.

8 kommentarer:

Dennis sa...

Såg någon nyhet häromdagen om att Blossa 09 inte skulle säljas på Systemet (annat än som beställningsvara) och tänkte att julen kom tidigt i år. Deprimerande.

Adam sa...

För oss som jobbar inom dryckesbranschen kom julmusten upp på tapeten för en månad sen ungefär. Halva året är det julen som gäller, andra halvan är det sommaren. :)

Emma sa...

Dennis: Ja, jag såg det när jag läste på lite. Anledningen skulle vara att att det inte var tillräckligt bra. Som om allt på Systemet är "bra". Men jag är dåligt oinsatt i hur det funkar när de tar in grejer. Men att INTE ta in årgångsblossan som blivit så löjligt populär och säljer slut på nolltid varje år - borde det inte vara någon form av kardinalfel? Känns som om det är något fuffens.

Adam: För oss vanliga dödliga utanför drycksbranschen tycker jag att det är lite VÄL att dra igång förbokningar av glögg i mitten av september. Men hey, det är kanske bara jag.

Adam sa...

Jag håller med dig där. :)

När halva november har gått är jag trött på allt tjat om jul och är redo för att sommaren ska dra igång. :)

Agnes sa...

Bit ihop. Snart är julskyltningen här.

Emma sa...

Ska det där vara en tröst? Va va VA? Fast iofs, jag är en stor anhängare av höst- och vintermys. Trodde bara inte det var dags än.

Agnes sa...

Nej, det var mer en förvarning. Det värsta har inte kommit än. Det här är vattnet som drar sig tillbaka innan flodvågen.

Emma sa...

Haha!