söndag, september 14, 2008

dagen bittraste ögonblick

När vi för sent insåg att vi av misstag fått biljetter till den svenska versionen av Wall-E i kassan, och att det var slutsålt till originalversionen. Vi gick hem och hyrde Strul istället.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Det är fasiken skandal att den engelskspråkiga versionen bara går i en enda ynka salong inne i stan. Vi lyckades knipa ett par plusstolar som blivit lediga efter att reservationstiden tagit slut i dag på eftermiddagen (väldigt spatiöst måste jag säga), men alla föreställningarna var helt slutsålda i övrigt vad jag kunde se.

Men oj vad söt han var, Wall-E. Jag kom på mig själv med att sitta och sucka och tänka "Var FÅR de allt ifrån?" gång på gång. Då har det gått långt. Lite för långt.

Anonym sa...

Halvt-OT, intressant av Ed Catmull: "How Pixar Fosters Collective Creativity".

Anonym sa...

Den filmen går nästan att se med svenskt tal. De säger ju nästan inget.

Anonym sa...

Vad pratar du om, de säger ju massor! Definitivt tillräckligt för att bli irriterad bortom all sans och vett om man skulle råka hamna på en svenskdubbad visning. Helt rätt Strul-parering.

Inga filmer går där man vill se dem, när man vill se dem. SF håller på att bli som ett filmens Systembolaget. För övrigt anser jag att alla stolar borde vara plusstolar.

Unknown sa...

Precis, den här skulle du gott kunnat se med svenskt tal då det är en väldigt dialogfattig film. Wall-E kan ju inte prata, inte hans romantiska intresse heller. Det högtalare på ett rymdskepp och människor som pratar som är med i 10 sekunder åt gången.

Emma sa...

Daniel: Åh, jag vill se Wall-E nu GENAST!

Anders: Tack för intressant länk - ska läsa när jag har lite mer tid!

anonym, josefine & alexander: Jag skulle aldrig ens DRÖMMA om att gå på den svenskdubbade versionen. Icke. (Och, på AMC i Heron city känns nästan alla stolarna som plusstolar.)

marit sa...

Ack vilket elände!

Att du fick fel biljetter är dessutom mitt fel och ingen annans! Båda versionerna började samma tid och jag måste ha sett i kors på skärmen. Jag skäms som en hund och hoppas du vill förlåta mig...

Emma sa...

Aldrig! Haha, klart du är förlåten. Det var ganska skönt att sitta och sitta hemma i tevesoffan och se Strul. Jag tror i ärlighetens namn att Wall-E ska ses mitt i veckan och inte på en söndagkväll med salongen fullpackad av kids.

Anonym sa...

Hahaha! Helt plötsligt upptäcker jag att bloggens kommentarfunktion blivit ett forum för alla mina kamrater!

Emma sa...

Det ät här det händer ser du.

Anonym sa...

jag gjorde exakt samma misstag men upptäckte det först när filmen börjat. eh, en ganska BRA bit in i filmen. tror du parerade rätt även om jag fortfarande hade behållning av rullen.