onsdag, mars 05, 2008

meddelas endast på detta sätt

Idag har jag sett 27 kortfilmsdokumentärer gjorda av svenska gymnasieungdomar. Temat är mänskliga rättigheter. Det har blivit mycket talking heads om mobbing, ungdomsvåld, barn- och kvinnomisshandel, droger och jämställdhet. Jag känner mig lite mör. Jag har drygt 30 filmer kvar att se.

7 kommentarer:

Nordh sa...

Tror jag föredrog Schyfferts 40-års-roast igår framför ~60 kortfilmer utav amatörer.

Mm jag tänker på vilka betyg majoriteten av de svenska kortfilmer jag har sett har fått av mig blir jag genska rätt skeptisk till att jag skulle stå ut med ~60 svenska kortfilmer överhuvudtaget

Anonym sa...

Sorry, för off topic, men... kan du inte avslöja nåt som händer, nån av gästerna på drömfabriken? Snälla? Jag är så nyfiken.
/Jimmy

combathoney sa...

flitigt! vad ska filmerna användas till?

Emma sa...

Andréas: Schyfferts roast hade förstås också varit kul. Me, jag råkar vara av den åsikten att svensk kortfilm och amatörfilmsscen är oändligt mycket mer spännande än den svenska långfilmen. Du kanske ser helt fel kortfilmer?

Jimmy: My lips are sealed.

Combathone: Jag sitter i en liten nomineringsgrupp till Angeläget-festivalen. Och visst ÄR jag flitig? :)

Danny sa...

droppa feta kortfilmer?

aii.

http://gallerrr.blogspot.com/
God is not on our side because he hates idiots.

Sara sa...

jag satt och skrev in mailadresserna till alla ungdomar som gjort filmerna i datorn igår, så jag tror nog att din del var trevligare =) jag är förväntansfull!

Emma sa...

Haha! Ja, min del var nog VÄLDIGT mycket trevligare. Men idag har jag fällt en tår eller tre över alla misshandlar, våldtäkter och mobbingoffer där ute - och för all del alla fina hoppingivande människor som gjort filmerna!