onsdag, mars 12, 2008

Firmafesten

Men helvete så bra! En liten tårtbit liv! (Jag var helt säker på att jag sett den innan, men nä.)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Shit vad glad jag blev när jag hittade din blogg, Har saknat dig grymt som filmrecensent, du är hel grym. Inte för att jag håller med dig, utan oftast för att jag inte gör det hehe.

Du har en assoft aproach och attityd keep it up. Nu måste jag spendera en timme eller två och läsa igenom vart enda blogg inlägg

Emma sa...

Haha, tack så mycket för snälla ord - och välkommen hit!

Herr R sa...

Innan parentesen trodde jag du refererade till en riktig firmafest du varit på. Och jag tänkte att hejsan vilka superlativ för en firmafest, som oftast brukra vara lite krystade tillställningar.

Men det var inte på riktigt. Det var en film. (Såklart!)

skriverier.blogspot.com

Anonym sa...

Menar du den svenska filmen från 1972?

Anonym sa...

Dessutom så innehåller den ju Sveriges bästa komiker genom tiderna, Rolf "harvevattnåt" Benngtsson. Jag älskar replikerna "Varför skulle du gå och lägga dej med karln för?", "Jag ska skära tasken av han", "Mamma och pappa bråkar", "Ni har ju snackat under hela sexshowen" (bara ur mitt minne). Finns filmen att få tag i?

När jag träffade Mats-helge så pratade vi bara om Rolf Bengtsson, hans favoritkomiker, nåt som inte alla vet om Mats-Helge, nu vet ni det.

Fred Anderson sa...

Den finns utgiven på DVD nu. Ska köpa den vid tillfälle.

Jag antar att man har restaurerat filmen, hittat intressant extramaterial och inte tagit en vhs eller en väldigt sunkig beta som master ;)

Emma sa...

r skriverier: Såklart! :)

Vickan: Yup.

Lars: Åhå! Det var mer än vad jag visste.

Fred: Jag tyckte inte att det var något fel på utgåvan, men jag är inte heller så känslig för dåliga utgåvor. Såvida de inte är rubbat usla.

Anonym sa...

Trodde du menade melodifestivalen...puh.

Emma sa...

Haha! Men vet du VAD? Jag RÖSTADE i Melodifestivalen. FYRA gånger. There's a first for everything. (BWO fick alla fyra rösterna om någon undrar.)

Grovt Initiativ sa...

bwo var inte så bra. mina fyra röster delades jämt mellan sanna nielsen och linda bengtzing.

Emma sa...

Tsss. BWO var solklart mest catchy och dansant. :)