torsdag, oktober 04, 2007

varför gör jag sådana här grejer?

På lördag ska jag föreläsa om sex på film för 8 st Ramadan-utmattade killar, 2 st Ramadan-utmattade tjejer och 2 st från något som heter African resources i Umeå. Enligt programmet ska jag bland annat "tillämpa perspektivbytande övningar för att skapa förståelse för karaktärernas beslut." Hahahahahahhahahaha. Jag har ingen aning om vad det innebär. Jag har ingen aning om vad jag ska prata om i en timme och trettio minuter. Just nu känner jag att jag kan vara tillräckligt sövande även för dem som fått tillräckligt med mat och sömn.

UPPDATERING: Nu när jag läser på lite om Ramadan inser jag att det här med att man förlagt en hel helg med sexsnack just nu, känns... en smula ogenomtänkt.

--

Apropå just ingenting damp Djungelboken-dvdn ner på min hallmatta idag. Yay!

--

Djungelboken-relaterad trivia: Min mormors kodnamn inom Lottakåren var Bagheera.

8 kommentarer:

larv sa...

shit vad jag skulle vilja vara en av de lyckligt lottade som får ta del av detta.

Johan Ahlin sa...

Ramadan. Ehh, lite sex och dålig mat, känns bekant, iaf denna månad...

Anonym sa...

Åh vad underbart med ett kodnamn och framför allt gud va koolt att ha en mormor vars kodnamn var Bagheera. Jag döör. Måste skaffa mig ett kodnamn ASAP.

Anonym sa...

Måste bara kolla en grej: var det dig jag såg vid Ullevi i lördags förmiddag, or did I dream it? Var du på bokmässan? Hur går det med din bok?

:-)

Anonym sa...

Det där låter seriöst väldigt konstigt. Personen som kom på den idén.... ja, någon rubbning kanske det finns där. Men det kan ju bli intressant iaf. Lycka till!

Emma sa...

Föreläsningen gick prima, jag blev av med en massa fördomar, fick en massa nya tankar och satte nog också igång några. Det var till och med KUL! Bara en sån sak.

larv: Jo, det var en mycket exklusiv liten, skara som var på plats. :)

Mary: Visst ÄR det tufft? Ska också skaffa mig ett kodnamn.

Almen: Jo, det var nog jag, på väg mot Frame-festivalen. Något bokmässande hanns tyvärr inte med. Och du, den där fördömda boken...

Snökalven: Nej, inte helt genomtänkt...

Anonym sa...

ett kodnamn, gud nu blev min dag ett snäpp mer spännande och det behövdes verkligen. jag vill också ha ett kodnamn, eller ialf en mormor med kodnamn. Det kanske jag i och för sig har men jag skulle inte tro det. Det får bli ett uppdrag att ta reda på det.

Emma sa...

Haha! Fast, nu visade det sig tyvärr att jag farit med osanning vad gäller kodnamnet. Det visade sig att det inte var ett kodnamn, och det visade sig att det inte heller var i Lotta-kåren utan i flickscouterna som mormor kallades Bagheera. Men, ganska coolt ändå. :)