onsdag, juni 24, 2009

Nya länkar, Transformers och vådan av glossy mags

Tack för fina foto- och konstbloggtips! Har lagt till en liten ny avdelning för sådana bland länkarna längst ned till höger. Om det är någon som sitter på fler får ni gärna hosta upp dem.

--

Vet inte om min Transformers-recension finns i Aftonbladet idag eller om den kommer först på fredag, hittar den inte på nätet, men det visar sig att jag tycker precis tvärtom vad Hynek tycker. Älskar första filmen, men tvåan är uppföljarsjuk, gubbsjuk och saknar precis all charm och humor. Plus att effekterna - som var helt fantastiska i ettan! - är urusla. Till och med Shia är ocharmig.

--

Minns ni när Bruce Willis halkade på en golfboll i Blind Date? En sådan vurpa gjorde jag igår. Halkade på en tidning med papper av det allra glossigaste slaget som låg på mattan, låg i någon sekund som ett horisontellt streck i luften och landade sedan på svanskotan. Av oklar anledning gjorde det inte jätteont.

11 kommentarer:

Gabh sa...

Från trailern, det sag ut som det hade samma sjukdom som Dark Knight; för mycket allting. tom berättelsen sag ut som det var liftat från åttiotals engelsk serie-tidning, Zoids, av samma författaren som åttiotals engelsk serie-tidning, Transformers.

Du kanske är som jag, som har ramlade så ofta som ett barn att mans kropp bara känner hur man ska göra detta :) Var bra.

Emma sa...

Nu gillade jag iofs Dark Knight väldigt mycket, men annars har du helt rätt om Transformers: det är för mycket av allt.

När det gäller ramlingen: ja, kanske. Eller så gick det så snabbt att jag inte hann stelna utan var alldeles mjuk och förvånad i luften. :)

Gabh sa...

Jag gick til DK två gånger, för jag hade förväntade att jag ska gilla det, och det hade alla ingredientser, och var smart; men...

Tur :)

Jojje sa...

Hmm, så eftersom jag avskydde Transformers (ettan alltså), betyder det att jag kommer att gilla tvåan? Jag vet; det är en fråga som det inte går att svara på förrän jag sett filmen. ;-) Men det är ju lite lustigt att du och Hynek tycker så olika om ettan och tvåan.

Jojje sa...

He, skulle bara säga att jag läste att Shia var och-armig i stycket om Transformers.

Emma sa...

Jojje: Och-armig är ju annars ett hemskt bra ord.

Hannes Hopf sa...

Första Transformers såg jag två gånger på bio.

Tvåan såg jag i tisdags, i onsdags och i torsdags. Och nej, inte för att jag gillade den, utan för att jag försökte övertyga mig själv att det inte var en dålig uppföljare (plus att SFs sommarkort gjorde det biljetterna mycket billiga!).

Inga mer robotar för min del....usch.

Emma sa...

TRE gånger?! Jag kände mig helt övertygad efter en. :)

Hannes Hopf sa...

Hahaha vad ska man säga... SFs sommarkort förgyllde ens enda lediga vecka i juni!

David sa...

Jävlar, jag gillade ju också ettan jättemycket. Nu blir jag ännu mer opepp på att se tvåan.

Emma sa...

Ja usch. Förbered dig på besvikelse.