söndag, september 12, 2010

*kräks*

Eva Rusz gör det igen.

10 kommentarer:

Fredrik sa...

Hon är inte helt hundra.

Det är illa att tjejer har sex. 8)

Josefine sa...

Good lord...

Eva Rusz var syo-konsulent på min skola. Bara en sån sak. Måste ju vara yrket med störst överrepresentation av wackos (förlåt alla vars föräldrar är syo-konsulenter, de är såklart undantagen som bekräftar regeln... ehm).

Ida sa...

Jo, Eva Rusz har gett en hel del konstiga råd alltså. Men om den här tjejen har sex med massa äldre killar för att få uppmärksamhet och bara blir utnyttjad, så är det väl inte så bra?

Mats Strandberg sa...

Hejje! Jag har gett dig någe slags bloggpris, kolla hära: http://matsstrandberg.blogg.se/?tmp=17011845

Emma sa...

Fredrik: Nej, inte helt hundra. Alls.

Josefine: Herregud, SYO-konsulent?! Som om någon skulle ta hennes råd på allvar. Pöh.

Ida: Var i mammans brev står det något som skulle kunna tolkas som att den här tjejen blir utnyttjad? Skulle mamman/Rusz reagera på samma sätt om det handlade om en 15-årig kille? Skulle man tänka i samma termer som "uppmärksamhet", "destruktiv" och "utnyttjad" då? Jag tror inte det. Och rådet att "ta med henne till gynekolog" är direkt enomvidrigt.

Mats: Nämen, tack snälla!

Sofia i London sa...

blir så arg. 15-åringar är, som någon skrev, sexuella varelser och de har rätt, enligt lag och mänskliga rättigheter, att utforska sin sexuallitet. Varför skriver den här tanten att ha sex är destruktivt?? blir så lack...

Anna sa...

Nejmen fy SATAN. "Kanske är något fel på henne", "Ta med henne till en gynekolog för en undersökning"!!

Att femtonåringar har sex känns ju högst friskt sedan kan man ju kanske snacka lite om att hantera suget på ett slugare sätt än att blind-dejta äldre killar.

Technicolor sa...

Som psykolog skäms jag när jag läser sånt här, och mycket annat som Eva Rusz skriver. Som dessa inlägg:
http://is.gd/fcevn
http://is.gd/fcewm

Emma sa...

Tack för lästips! Jag undrar verkligen hur hon kan gå under beteckningen "expert"...

Lisa sa...

Kunde hon inte bara tipsat om burka och utegångsförbud för ensamma kvinnor direkt? Ett toppensätt för att komma tillrätta med det här med jobbig kvinnlig sexualitet. (Kanske toppa med könsstympning- för att inte riskera några trevliga sexuella upplevelser alls?)

Och så: "hon sa att hon inte tänkte göra det fler gånger". Jahapp, där tackade den mamman just nej till framtida barnbarn.