söndag, september 19, 2010

bär ditt röstkort som den sista droppen vatten

Det tänker jag göra om en timme eller två. Och jag hoppas, hoppas så att mina värsta befarelser om valresultatet inte besannas när rösterna räknas ihop.

6 kommentarer:

Leo sa...

kan bara beklaga, antar att din farhåga var i den riktningen som valresultatet nu blev. Antar att Hat numera är en accepterad del av samhället inte bara genom SD men den smutskastning mona fått utstå, oavsett politisk ställning borde folk kunna se förbi det personliga och se att hon varit en bra och kompetent politiker, synd att det blivit så här i Sverige, bästa vi kan göra är att hoppas på nyval. En sorglig dag som kommer vara i fyra år förmodligen:(

Anonym sa...

Det personliga faller över på dig som politiker - man kan inte ha kakan kvar och äta den ändå... Mona Salin hade varit en katastrof för Sverige.

Men SD i riksdagen är inte en så himla stor katastrof för regeringsbildandet så länge ingen väljer att samarbeta med dem. Men att det finns så många dumma människor i Sverige är djupt sorgligt... :(

Emma sa...

Att SD fick så många röster är djupt beklagligt. Annars är min inställning till resultatet lite schizo: jag röstade mp, men hoppades att alliansen skulle vinna.

Fredrik sa...

Då fick du som du ville.

Fredrik sa...

CLash of the titans var usel. Jag ber om ursäkt. 8)

Unknown sa...

Hej Emma nu är det väldigt länge sedan du uppdaterade. Jag förstår att det är mycket att stå i nu. Men några inlägg ska det nog gå att klämma in.