onsdag, augusti 27, 2008

Zelig

Har helt glömt bort att göra någon liten sammanfattning kring filmerna som sågs i Locarno, men det borde jag kanske göra. Så länge kan de som är sugna läsa en 33 scenes from life-recension jag skrev för FIPRESCIs hemsida. (Jag vet inte om någon annan märker det, men jag tycker det syns att jag tillbringade veckan innan den skrevs med att prata engelska med polacker, tyskar och argentinare. Min papegojhärmengelska i slutet av festivalen var en katastrof. När jag jobbade på Filmkrönikan i Göteborg blev även min svenska skevare än vanligt, för att inte tala om hur den lät när jag var på norsk filmfestival och jobbade ihop med en dansk. Jag väljer att se det som att jag har språköra och inte att jag på något sätt är helt identitetslös.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

det var ju en fin text, märkte inget konstigt med engelskan:), kändes lite konstigt att läsa dig på det språket bara.

side note:
Har du sett young people fucking? vad tyckte du om den i såfall och ne det är ingen porrfilm om ni inte hört talas om den:D

Emma sa...

Vad bra att det inte märktes alltför mycket. :)

Young people fucking stod jag faktiskt och fingrade på i videobutiken på igår, men hyrde den inte. Men, jag har varit nyfiken på den ett tag. What's the verdict?

Anonym sa...

Jo den är helt klart sevärd,det är vissa scener som man skruvar lite på sig till för man känner å vad pinsamt. jag rekommenderar den om man inte är allt för pryd :)

Emma sa...

Spännande! Den står helt klart på min att se-lista.