måndag, augusti 25, 2008

två flugor


En trevlig bieffekt av att ha stuvat undan en massa lådor och prylar under sängen är att det inte längre föreligger någon risk för att små Jurtjyrkogården-barn kan ligga där och snitta av en hälsenorna när man sitter på sängkanten.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Jag som hade tänkt flytta in och bo under din säng. Om jag kunde skruva tillbaka tiden och flytta in där tidigare, då skulle jag göra det, men nu går ju inte det.

Emma sa...

Nä. För sent ute.

Anonym sa...

Å! Bra gjort! Det där ljudet du kunde ha fått höra annars, när du minst anade det ... SSSNAPPPPPP!

Emma sa...

Urr! Kvällar jag varit extra lättskrämd har jag annars fått kasta mig baklänges ner i sängen, i någon form av Fosbury-flop-style.

Anonym sa...

Skönt att höra att den där filmen lämnat permanenta men hos andra än mig :)

Emma sa...

Det är nog den och Twin Peaks-Bob som lämnat de mest permanenta spåren hos mig tror jag...

Anonym sa...

Vi har inga problem med såna ungar. De muterade vasstandade dammråttorna gör slut på dem innan de hinner dra skalpellen.

Emma sa...

Haha! (Det är förstås en helt annan bra sak med att ha fyllt precis allt utrymme under sängen med lådor; att de muterade vasstandade dammråttorna inte riktigt vet var de ska bo.)

Anonym sa...

Snittar han hälsenorna, den där lille Gabe eller vad han heter, jag minns inte det. Bara att han är söt. Om än lite ond.

Conan sa...

Ouch, var du tvungen att påminna mig om den där ofantligt otäcka scenen? Ska dessutom sova ensam på ett hotellrum i natt. *svälj*

30-nånting sa...

Åh fy tusan vad läskig scen. Min kompis tvingade mig att se den, först blundade jag och då spolade hon tillbaka så att jag skulle titta ordentligt den andra gången. Bland det värsta som finns är onda barn.

Men Bob är min allra största fasa!

Emma sa...

Anna: Yup. Det gör han.

Conan: Tihi. The more som har hälsenesnittarskräck vid läggdags, the merrier. Gick det bra med sömnen?

30-nånting: Trevlig kompis du har. :)(Och ja, förutom att kolla under sängen om det finns något Jurkyrkogårdsbarn måste man alltid kolla bakom soffan om det finns en Bob där.)

Conan sa...

Det gick bra tack! Trots att jag olämpligt nog såg om första halvtimmen på Dawn of the Dead på trean precis före läggdags.

Emma sa...

Skönt att höra!

Jay sa...

Vem är jag att rätta dig när det kommer till film, men den stavas väl ändå "Jurtjyrkogården"? Med tj, inte k?

Emma sa...

Såklart det gör! Tack för rättningen. Jag som tyckte att jag kollade upp det. Oh well, jag gjorde kanske en Zandén/Gyllenhammar och var dyngrak.

Anonym sa...

Sister Zelda var ganska läskig också i Jurtjyrkogården vill jag minnas. Har knappt vågat se om filmen på grund av henne även om hon säkert inte alls känns lika läbbig idag som när man var teen...

Emma sa...

Oj. Henne kommer jag inte ihåg alls. Är det den är Zelda du menar:

http://www.youtube.com/watch?v=qnXogeyxVQA

?

Anonym sa...

Jepp. Men taget ur sitt sammanhang kändes hon ju inte alls lika läbbig. Ska nog ta och se om filmen. Inte sett den på 20 år. Känns som Zelda kan ha varit lite inspiration till en viss karaktär i [REC] förresten...

Emma sa...

Jag minns ärligt tala ingenting ur filmen förutom just hälsenesnittet. Vill också se om den nu! Och ja, du kan nog ha rätt om [rec].