fredag, februari 22, 2008

all things dentata

Idag hos tandläkaren:

Jag: Det känns som om mina tänder har flyttat på sig, tänder som inte slog emot varandra innan när jag bet ihop har börjat skava på varandra. Kan det ha med visdomständerna att göra?
Tandläkaren: Nej, det är vanligt att det blir så där i 18, 19-årsåldern, när tänderna fortfarande håller på att växa.
Jag: Men jag är ju 31.

Fortsättningsvis kallade hon mig "ung vuxen".

--

Fick Subdvd:s nyhetsutskick idag, och blev nyfiken på Angst och Bad Reputation. Sedan fick jag en dos female fury till när jag via flm hittade Spike Jonze video till Flashing Lights.

8 kommentarer:

eff sa...

"Dentalt efterbliven."

eff sa...

Alt. "dentarded" på utrikiska.

Emma sa...

Hahahaahha!

Anonym sa...

Min syster drog ut sina visdomständer vid 29 års ålder, så det kan ju inte vara helt omöjligt.

Kristoffer Viita sa...

Dentarderad på fackspråk.

Anonym sa...

SubDVD ... vilka kräk de är, lägger på minst 200 kr per film. Skall dock erkännas att de ursäktas en aning genom att samtidigt driva Njutafilms.

Anonym sa...

Jag fick tolvårständer vid tio och visdomständer vid typ sjutton - samtidigt har jag en mjölktand kvar. Min tandläkare är mycket road.

(En gång fick jag komma in för att jag fått jätteont - jag hade bitit just på mjölktanden i en morot, och den har så liten rot att den klarar inte av vuxen bettstyrka. Jag kände mig som en krokodil.)

Emma sa...

Henrik: Jag har redan dragit ut en, har två stycken "framme" och en som ligger och lurar. Jag trodde att det var bra att dra ut dem oavsett, men tandläkaren tyckte att man bara skulle dra ut dem om de trasslar.

magnus: I det här fallet tyckte jag att det kändes helt ok, eftersom de verkade svåra att få tag på på annat håll. Inte för att jag gjorde väldiga efterforskningar, men ändå...

Julia: Så sött att ha mjölktänder kvar!