tisdag, augusti 15, 2006

elakhet

Två av de mest populära bloggarna slutar (eller tar i alla fall bloggpaus) för att de inte orkar med de elaka kommentarerna och de personliga påhoppen. Det är tråkigt. Man blir så ledsen. När jag började på tv fick jag en hel del skit, det mesta från anonyma människor med konstiga mailadresser eller märkliga avatarer som tyckte att jag var ett okunnigt alibi, för ful, för snygg, för korkad, för vadsomhelst. Jag hade dessutom gula tänder och dög bara till att servera bullar och/eller gruppknullas av begåvningsreserven på Flashback och mitt pannben skulle slås in och framförallt skulle jag ju gå till talpedagog. (rrrrrrrrrr, asswipes) Folk har kastat ölburkar efter mig på stan, börjat bråka på fester med halvslagsmål och blödande öron som resultat, allt möjligt konstigt har hänt. Det var ingen som talade om för en hur det skulle vara. Men eftersom jag har världens bästa jobb, och skyddade verkstäder aldrig är bra, så känns det någonstans ändå som en bra erfarenhet att ha kommit fram till att folk är dummare än man tror.

Så, en massa pepp och kärlek till alla som får skit för att de stuckit ut näsan, sluta inte för att ni blir påhoppade, sluta bara om ni inte tycker att det är roligt längre. Förlåt, jag låter som Grynet. Äh. Jag gillar Grynet. Ta ingen skit!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande blogg idag... Lite strindbergskt personlig

Kör hårt!

Emma sa...

Ha ha ha! Strindberg möter Grynet - för kanske första gången någonsin.

Anonym sa...

Du är grym Emma, ta ingen skit! Jag har förärat dig med en länk i min blogg nu förövrigt.

Keep it up!

Anders sa...

Jo, men du fick ju också kärleksbrev från 40-åriga läkare ... Det får ju inte vi vanliga okända dödliga ...

Conan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Emma sa...

Då undrar man ju förstås om vanliga dödliga vill ha kärleksbrev från 40-åriga läkare? :)

Elca sa...

Ja visst är det lustigt det där, att man aldrig slutar häpna över hur dumma folk kan vara. Fascinerande.

Space babe sa...

Jag var en av dem som tyckte du var skitsnygg, tyvärr verkade smart och av ren avundsjuka och missunnsamhet skrev på forumet att du borde gå till talpedagog. Förlåt!

Nu tycker jag att du är skitsnygg, verkar ännu smartare än du framstod i tv och dessutom verkar vara en allmänt schysst person.

Emma sa...

Äh, det är helt lugnt. När du smickrar så där. :) Nej, men talpedegogsgrejerna var väl aldrig så farliga, egentligen, de var bara så många att man blev helt nojig när man skulle spela in. Men, som sagt, har man världens bästa jobb kan man stå ut med sånt. Det blir ju värre när det handlar om ölburkar som lika gärna hade kunnat landa i skallen på en.

JN sa...

Jag tycker om att du finns, även om jag sällan håller med dig.

Keep up the good wörk.

Emma sa...

Tack, tack!

deltidsharmonisk sa...

Undra vad folk kastar efter Folke Rydén då. Molotov Cocktails kanske.

jacobsteel sa...

usch... troll kan vara rysligt jobbiga. bra att du postar vidare! - inte mata trollen! ;)

Lisa sa...

Stöd och sympati tillbaka till dig! Även om man uttalar sig om harmlösa saker som rädisor retar man garanterat någon som känner sig förbisedd och osedd. Som kvinna är det etter värre. Att en kvinna ikläder sig rollen som expert är extremt provocerande.

Jenny sa...

Vad trist med folk som är taskiga, hoppas att du inte tar åt dig. Själv skulle jag aldrig orka ha ett jobb som innebär att man blir påhoppad av främlingar. Att många klagade på din dialekt kunde man ju ana. Löjligt.

Dan (gearhead) sa...

..hmmm..jag känner mig lite träffad...jag kanske är en häcklare!? Det jag kommer ihåg är nämligen att jag flinade faktiskt rätt gott då du recenserade 40 year old virgin i rutan...och sa "kissar med morgonstånd"...det lät helt enkelt skitkul :) det är fantastiskt vad man väljer att lägga på minnet....hur många sitter det i riksdagen egentligen?