tisdag, augusti 01, 2006

beyond blödig & gibson pratar barnaga

Men herregud. Såg halva Revenge of the Nerds igår på TV400. Och började GRÅTA på slutet när nördarna vann tävlingen, uppträdde och höll tal. (Efter filmen gick Fp:s reklamfilm som jag dittills inte sett och jag snappade out of it ganska snabbt. Tappade hakan istället. Skämtar dom?)

Appropå absolut ingenting: Om ni har tid att döda, gå in på svt:s öppna arkiv och se den ständigt aktuelle Mel Gibson prata barnaga.

Och när ni ändå är där inne och snurrar, kolla in ett gäng Fräcka fredag-klipp. Tidsresa! För bara 18 år sen såg tv ut så. (Det visste jag dock inte då, eftersom jag inte fick se någonting roligt på tv för mina föräldrar. Inte Fräcka fredag, inte V, ingenting.) Börja med ett klipp där du får raggningstips av Ernst-Hugo. Och Martin Timell, med filmkonsulent i famnen.

6 kommentarer:

Space babe sa...

Fick du inte se på ngt av dessa roliga program? Herregud, jag förstår att du blev filmrecensent och tv-profil på pin kiv.

Emma sa...

Ha ha! Nej, jag fick inte se på varken V eller Fräcka fradag. Det senare kanske för att mina föräldrar ville se det själva, vad vet jag. V för att det var för otäckt.

Jag var å andra sidan fruktansvärt räddhågsen och fick lätt mardrömmar när jag var liten. Jag minns när jag fick somna i soffan framför tv:n när mina föräldrar tittade på maffiadokumentärer. Bara ljudet och speakerrösten gav mig mardrömmar. :)

Anonym sa...

Det är något med folkpartiet som får mig att undra om de skämtar nästan varje dag numer.

Du kan inte ha varit så gammal när V gick första gången?

deltidsharmonisk sa...

Synd du missade V. För det var inte lika bra andra gången det visades - 1994. På nåt sätt var det coolare när man var tio år :)

Anonym sa...

deltidsharmonisk: och se bara vad som blev av dig ;-) själv fick jag inte heller se V... men jag smög mig till några glimtar ändå. och fick mardrömmar.

Karl sa...

pah - jag säger bara exorcistenklipp i studio s. mission accomplished :o)