torsdag, mars 19, 2009

Austin
13 kommentarer:

Mårten sa...

Jag är inte så lite avis. Många roliga band... kanske en del roliga filmer också? Har du trist en kväll kan du gå och spana in The local natives, det hade jag gjort.

Sally sa...

Åh, jag är så sugen på Austin. Tror du att stan funkar även när det inte är film- och musikfestival? Vissa städer får ju lite oförtjänt rykte om sig att vara happening, men i själva verket är de bara kul för turister under väldigt specifika perioder.

Julia sa...

Haha, Slumdog Watchmen!

Lars Johansson sa...

Här hemma i Sverige har jag till min fasa hittat en Klittybok bland Kittyböckerna på Stadsmissionen. Hoppas Emma inte känner sig lika felplacerad i Austin som den boken lär göra på den hyllan.

Dennis sa...

Ett annat foto här.

Bo G Svensson sa...

Emma, som vanligt gillar jag dina bilder, ditt "öga"! Ditt urval av verkligheten med arkitektur, skyltar och vardagligheter som bildar sina egna mönster kanske du känner igen om du kollar några av mina på http://www.prettofilm.se/prod10.html m.fl. sidor.

Hälsningar
Bosse, Pretto film

Emma sa...

Mårten: Jag hade i princip kunnat kapa av mig en meningslös tå för att kunna hinna vara kvar under musikdelen av festivalen, så sinnesslött många band som jag hade velat se - men ja, nu är jag hemma igen. Suck.

Sally: Austin har ju fått smeknamnet Live music capitol of the world - så jag tror nog att det finns en hel del att se och lyssna på året runt. Dessutom har de ju en väldigt kreativ filmscen i staden. Framförallt - fantastiskt bra stämning, fantastiska människor, mycket att se. Så ja, jag tror helt klart att det kan vara värt att besöka Austin även när det inte är festival.

Julia: Tihi!

Lars: Kände mig inte det minsta fel i Austin, och jag kan aldrig tänka mig att Klitty skulle göra det heller.

Dennis: Haha! Vi var där på Mellow Johnny's den 17:de, så vi måste precis ha missat både konstverket och Lance. Bummer! Men, vi var på det tillhörande cafét Juan Pelote. Vilket betyder One ball. Hilarious!

Bo: Tack snälla för komplimangen! Återgäldar dig på en gång: fina bilder!

carina sa...

Alltså, "Kinney Avenue, Christian Fellowship" - paradoxen i den skylten är ju alldeles uppenbar om man har sett "Queer as Folk USA".... Har ingen aning om det är tanken med bilden, men gud så roligt jag tyckte det var!!

Emma sa...

Oj, det hade jag ingen aning om - men det var ju kul att man kunde roa lite så där i förbifarten. :)

Anonym sa...

Jag älskar verkligen de här bilderna...gav mig lite inspiration att fotografera annat än insekter!

Emma sa...

Vad roligt att höra! :)

Kristoffer sa...

så underbart vackra bilder! jag vill bo i ett litet trähus med dålig gräsmatta och träd framför.

Emma sa...

Åh, tack! Ja, Austin skulle jag också kunna tänka mig att bo i. I ett litet trähus med dålig gräsmatta och träd framför.