fredag, februari 05, 2010

uff

Överhängande känsla efter att på en och samma vecka ha sett Food Inc., Bananas!* och Collapse: vill börja odla grönsaker på parkettgolvet, skaffa en get och ett gäng hönor. Samt bära foliehatt.

UPPDATERING: Och öva på pilbågsskytte.

6 kommentarer:

Gabh sa...

Eller göra ett flyttande övergång till ekoodling; man får inte mera från kemikalisk odling längre iaf. Det går, om vi börjar med det snart. Men folk är så mistänksamma mot alla andringar.

Emma sa...

Det är lite läskigt att tänka på hur fullständigt fucked man skulle vara om systemen började kollapsa... I ett The Road-samhälle skulle man inte klara sig så länge. Ska börja lära mig pilbågsskytte. Gulp.

superkryp sa...

Säg inte det. Du kanske skulle klara dig alldeles utmärkt!

Läste ut The Road igår. Vilken dialog!

Emma sa...

Hmm. Kanske att man skulle växa med överlevnads-uppgiften?

Ja, visst är The Road fantatisk läsning? Min besvikelse över filmen handlar nog mest om att det som var så stora känslor i boken mest blev sentimentalt i filmen. Stor skillnad.

superkryp sa...

En del skulle nog göra det, andra inte. Jag hoppas att jag inte behöver få reda på hur jag skulle klara av att vara pappan i The Road... Burr.

Jag har inte sett filmen än. Blev jättepeppad innan och medan jag läste boken, men har förstått att jag nog ska sänka förhoppningarna lite, lite.

Emma sa...

Ja, gör det. Det är verkligen inte en dålig film, men...