måndag, februari 01, 2010

2 x inte helt 2010

Det pågår en liten minidiskussion hos Johan Kellman Larsson om huruvida det är bra/dåligt att någon som Lykke Li exponerar hud på bild. Jag säger bra, eller kanske snarare att god förebild-tänket inte känns helt 2010. Johan lutar mer åt dåligt. Vad tycker du?

--

Apropå Landet brunsås-debaclet och Facebook-citat-användandets vara eller inte vara - varför poängtera att protesterna kommit från just kvinnliga journalister? På vilket sätt är det relevant i sammanhanget?

--

Förresten, det brann i vårt hus igår. Ingen blev skadad, och tack och lov fick vår lägenhet inga rökskador eller några synliga vattenskador av släckandet. Vet inte hur mycket vatten det eventuellt skulle kunna finnas i väggarna dock, de var tydligen tvungna att riva en vägg eller två några våningar upp. Stackars, stackars familj som drabbades. Tydligen är tjejen som bor där höggravid. Hon såg så tilltufsad och rädd ut när hon satt i polisbilen efteråt att det gjorde lite ont i hjärtat.

--

Nu: lyssna på P3 Kultur från igår, äta sen blodpuddingslunch, ta det väldigt lugnt, inte göra en endaste jobbgrej till och hoppas på kurering från halsont, extremtröttma och blues.

Inga kommentarer: