torsdag, november 20, 2008

ett tydligt tecken på att man inte övat tillräckligt mycket på sin fotomin:

En mingelfotograf tar en bild, tittar på displayen och rynkar på näsan, säger en till, knäpper av, tittar på displayen, rycker uppgivet på axlarna och går.

(I Wien var det en österrikiska som försökte ta en bra bild. Sju gånger. Sen sa hon Vad konstigt, du ser helt normal ut fram till precis när man tar bilden. Något senare sa hon Du ser ut att vara gjord av vax.)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Fan vad elakt. Jag tycker du är himla grann!

Emma sa...

Oj nej, upplever folk det som att jag trålar efter komplimanger nu igen? Det var inte riktigt meningen. Men ja, tack, tack! :) Och så elakt tycker jag väl kanske inte att det var, men ganska roligt.

Anonym sa...

Du passar mycket bättre som rörlig, inte stilla.

Anonym sa...

Jag brukar tänka såhär, en bild för varje dag i veckan. Det krävs allltså så mycket som åtta bilder för att få en bra. I övrigt är det bara Orvar Säfström som är vackrare än Emma.

Obfleur sa...

Haha! Jag skrattar väldigt gott åt många av dina inlägg. Tokofta tänker jag på ditt briljanta hjärnsläpp när du var på middag hos en pojkväns föräldrar. Det är helt fantastiskt roligt! :D

Emma sa...

Hans: Gör sig inte alla bättre rörliga? :)

Lars: Den dag jag skaffar polisonger får Orvar anse sig brädad.

Obfleur: Haha! Som sagt, inte ett av mina mest briljanta ögonblick här i livet.

Johannes Pinter sa...

"Vad konstigt, du ser helt normal ut fram till precis när man tar bilden."
Finns det piller mot sånt? I så fall ska jag ha en ask.

Emma sa...

Haha!

Anonym sa...

Åååh Emma du är bäst. Varje gång nån ska ta bild på mig (inte så ofta tackålov) försöker jag med den där fotominen vi övade stenhårt på hos Lisa R men jag misslyckas, börjar råflabba åt min egen fånighet och så blir det mongo-Elin på bilden (note to myself: råflabb blir aldrig särskilt bra på bild). Over and over. Men det är nog så jag ser ut bara.

Emma sa...

vi får nog helt enkelt öva mer. :)

Anonym sa...

Hahaha Jag har också fått den där axelryckningen. Och så undrar man varför man ställer upp alls och måste leva med ångesten att bilden eventuellt dyker upp nånstans om de inte fick ihop tillräckligt med bilder på riktiga kändisar...

Emma sa...

Äsch, jag tänker så här: det man inte vet finns där ute kan man inte må dåligt av. :)

Hoppas allt är väl med dig!