onsdag, november 12, 2008

ett litet experiment (och en fantastisk leranimation!)

Om två timmar ska jag träna kickboxning. Det kan gå precis hur som helst. Det var i runda slängar... 16 år sedan jag höll på med karate och jag har inte tränat över huvud taget sedan långt innan sommaren. I mitt huvud känns det visserligen som om det var igår, men jag misstänker att mina muskler inte riktigt delar den inställningen. Jaja.

--

När jag kom hem från filmfestivalen på Gotland för någon månad sen skrev jag i förbifarten om My Sandströms fina, otäcka leranimation Förfluten ensamhet. Nu kan ni se den själva! Tipsade om både den och den kommande Novemberfestivalen på SVT:s Film & Drama-sida idag. Kika in här.

UPDATE/NEWS FLASH/INTRESSEPIL I ÖGAT ETC: 1. Mina armmuskler har fullständigt tappat stinget. Och 2. Jag hade glömt hur träningslokalsmattor luktar. När jag gick därifrån kändes det som om jag hade andra människors fekalier på hela kroppen. Ville bara dela det med er.

Nu, Gossip Girl.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad menar du med "kändes som" i slutet där? Menar du inte bara "hade jag" typ?

Du vet väl att lukt inte bara är något abstrakt utan faktiskt något fysiskt, rätt och slätt bajsmolekyler som flyger runt och dras in i näsan och fastnar där. För att inte tala om i munnen och på resten av kroppen då. Ögonen, blääck.

Jag läste någonstans att ett tandborstställ bör stå minst 2 meter ifrån själva toalettholken, eftersom stället annars är inom räckhåll för alla de fekaliemolekyler och urinditon som yr runt när man spolar. Jag har min tandborste i ett skåp.


/Max

Emma sa...

Jo, jag vet. Det skrivs ju om fekalier precis överallt känns det som. Man kommer inte undan de små fekalierackarna varken i luften eller i media eller på tandborsten. Eeeeeew.

Urologen sa...

Eller i isbitarna på McDonalds eller i jordnötterna vid baren.

Ibland får man ju lust att gå ut bärandes en sån där helkroppskondom som dom frontade i Den nakna pistolen. Och inta all föda genom ett filtrerat sugrör.

/Max

Anonym sa...

Bubbleboy is the only way!
Emma, känner du att arbetet som filmrecensent är väldigt stillasittande, får man lätt en tillplattad röv ännu värre än vad en kontorsnisse får, eller har ni kanske bättre stolar/fåtöljer/soffor att vara i?

Emma sa...

Hmm vet inte just om jag är mer plattrövad än någon med något annat typ av arbete. Möjligtvis lite stelare i axlarna. Men de flesta biostolar är ju ganska mjuka och sköna att sitta i...