onsdag, mars 16, 2011

10 x Balders Hage (dvs två våningar misär och/eller dans i en gammal lada 2 mil utanför Älmhult)

(Man skulle kunna säga att musikvalen på Älmhultsdicona inte riktigt följde med sin tid.)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm inte det lilla dansgolvet på Silverdalen där det spelades "alternativ musik"....

Unknown sa...

Detta var ju lite bättre iallafall... :)

H sa...

Mmmm... Balders Hage. Vilka minnen! Jag hängde där lite senare, typ tidigt 00-tal. Såg Håkan, BD och Badcash där. Ganska stort ändå!

Emma sa...

Anonym: Va? Fanns det ett sånt dansgolv?! Måste ha varit efter min tid? Eller före?

BonneSwe: Blandat, va?

H: Åh, låter lite bättre än vad som erbjöds under min tid...

Anonym sa...

Usch, pluggade på läkarlinjen tidigt 90tal och på vår kår spelades det på discot usel musik, inte minst Sunday bloody sunday - helt verdervärdig att dansa till, men ändå gjorde man det. Dagens kids vet inte hur bra de har det.

Emma sa...

Att säga att bra musik är mer lättillgänglig än då är ju helt klart en underdrift... Men tror du inte att landsortsdiscon ser likadana ut nuförtiden ändå? Eller spelas det bättre musik nu?

Lars Johansson sa...

Läkarna gillar för det mesta när läkarkåren spelar och poliserna gillar när poliskåren eller Thore Skogman spelar. Det kan man inte undkomma i de flesta fall. Tycker man inte som de övriga är det bra om man är anonym och det verkar ovanstående ha förstått. Jag tror att det var ovanstående Anonym som opererade ett lillfinger på mej och jag lovade att spela Sunday Bloody Sunday på gitarr som tack för den fina operationen. Behöver jag ens säga vad han svar blev? Det får ni räkna ut själva.

Emma sa...

Lars: Du är aningen svårtolkad men rolig, som vanligt.

Bulan & jag sa...

Åh fy farao vilket ställe. Jag åkte fyllebuss dit från närbelägen håla och var livrädd under färden, livrädd timmarna på balders och livrädd under hemfärden.

Allt för att passa in va.

Du har prickat in "nostalgin" väldigt bra :)

Emma sa...

Jag var mest livrädd för att någon skulle spy i mitt trattfönade, permanentade, moussekrispiga hår på den där fyllebussen...