måndag, oktober 05, 2009

går snart Postal

Min granne har nu hobbywailat I will always love you kanske tio gånger på raken. Till synes utan minsta andningspaus.

Kl. 13.37: Nu sjunger hon Titanic-låten. Oh the joy.

--

Förresten, Mårten Blomkvist är den senaste att hoppa i galen tunna när det kommer till Polanski. Och varför i hela fridens namn skriver han ut namnet på offret?

5 kommentarer:

marit sa...

Låter som du bor granne med mig ungefär...

Nå, offret har ju framträtt själv åtskilliga gånger och berättat om händelsen, så det känns väl inte som ett avslöjande.

Vad jag däremot tycker om att gubbslem ska strykas medhårs bara för att det gjort lite film, har jag nog med all önskvärd tydlighet, om än kortfattat, gjort klart här:

http://kvalster.blogspot.com/2008/12/en-mne-bitter-som-ett-par-stinkande.html

Emma sa...

Nej, det är klart att det inte är något scoop eller avslöjande på något sätt att gå ut med namnet - det kan man ju hitta på andra håll. Men just när han verkar så himla mån om offrets integritet känns det kanske en aning onödigt?

Teresa sa...

Ehh... nu är det ju inte direkt livsstid på djävulsön som väntar, så man hade ju kunnat bespara sig de mest underläppsdarriga tongångarna. För mig personligen inträdde f ö känslan av overklighet när jag insåg att Polanski flytt landet för att undslippa det oerhörda straffet av... vad var det? Fyra år?

Creepighetsbonus ges även för att Blomkvist kommer dragande med Sharon Tatemordet som om det skulle ha något med saken att göra.

Emma sa...

Det finns ganska många olika nivåer på creepiness och konstigheter i den där soppan...

Gabh sa...

Det är verkligen konstigt. Tänkt det också med Michael Jackson; så opopulärt i Amerika att han var tvungen att flytta till Irland och Afrika; sedan helgonförklarade. Men Polanski och Gary Glitter måste vara det mest kände pedofiler i hela världen just nu.