fredag, juni 12, 2009

Nyss: Coco avant Chanel


--

Verkar för övrigt vara den grinigaste recensenten i landet den här veckan. Gillar inte Drag me to hell riktigt lika mycket som de flesta andra. Har lite svårt att se det som någon return to form när en regissör återupprepar något han gjorde för 28 år sedan. Fast gör det sämre, mer städat och mindre ballsy. Och förstås, utan Bruce Campbell.

UPPDATERING: Via Film & Drama hittade jag en som var grinigare.

9 kommentarer:

Gabh sa...

Att bli av med Bruce Campbell är aldrig en bra grej. Fortfarande väntar på andra säsongen av Brisco County Junior.

Dennis sa...

Men det är ju så mycket roligare med griniga recensenter jämfört med... typ, ogriniga.

Emma sa...

Gabh: Har inte sett något av serien, men det stod väldigt klart att Drag me... skulle varit väldigt mycket roligare om Bruce varit med.

Dennis: Hmmm. De tvångsmässigt griniga tycker jag är så hopplöst tråkiga. Sådan vill man INTE bli. Ska försöka hålla mig till att vara lite grinig då och då tror jag.

magnus (den riktiga) sa...

håller med dig. ingen som verkligen sett och älskat evil dead 1 kan likställa drag me to hell med denna. jag tyckte att drag me to hell var smårolig, men otroligt upprepande och oralfixerad.

Emma sa...

Inbillar mig att du och jag inte brukar tycka lika så väldigt ofta, så: hi5!

Kim sa...

ja hur var den filmen, jag trodde den skulle va så där töntigt överdriven som alla liknande typer i genren, men trailer gjorde mig mer positiv.

Emma sa...

Menar du Drag me to hell? Följ i så fall länken så hittar du min recension. Här är den igen: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/recensioner/article5374188.ab

Kim sa...

hehe ja den menade jag, kanske inte är värst "must-see" ändå:)

Emma sa...

Inte jätte. Men småkul och charmig ändå!