måndag, juni 30, 2008

Sex and the City: the movie

Såg om den igår, och tycker fortfarande om den. Rätt mycket till och med. Skrev av mig lite på Weird Science om den i mina ögon märkliga kritik den fått.

--

Förresten, har glömt att tipsa om The Ex. Helt klart värd att se, om inte annat för scenen när Amanda Peets vidrige, rullstolsbundne mardrömsex försöker komma emellan henne och hennes nuvarande kille Zach Braff genom att hyra Coming Home - där den rullstolsbundne, fd Vietnam-soldaten Jon Voight ger Jane Fonda hennes första orgasm - och se den tillsammans med henne och hennes föräldrar.

--

Såg Gilda igår. Kan någon förklara för mig vad grejen är?

4 kommentarer:

Anonym sa...

vad är inte grejen? jag såg om den för några dagar sen och blev positivt överraskad. ur gayperspektiv är den rolig. och rita är ju rita. vad är det du inte gillar?

Emma sa...

Jag kanske var på dåligt humör eller något, men... Var den inte bara rörig, och lite lätt meningslös? Och var inte kvinnorollen helt stört skriven? En sån där jobbigt nyckfull sak? När det gäller film noir finns det ju filmer som är så oändligt mycket bättre. Men jag kan hålla med om att det fanns en hel del gayundertoner som tog sig festliga uttryck ibland.

Anonym sa...

Emma kan inte stava till ordet organism ser jag.

Anders sa...

Jag tror att den politiskt korrekta termen är "rullstolsburne". =)

Glad sommar på dig annars tjejen!
// a.