torsdag, september 27, 2007

Halo-konserten

Jag kan inte låta bli att bli lite tårögd när Berwaldhallen är fylld av gamers, en och annan småknatte och deras mammor och/eller pappor och en och annan kulturtant eller kulturfarbror som lyssnar på Sveriges Radios Symfoniorkester och tittar på live motion capture/dans och Halo-klipp tillsammans. När man gick ut fick man en liten voucher som innebar fritt inträde på ett annat event anordnat av Berwaldhallen. Way to go! (Ska nog försöka ta mig dit igen och få ett annat intryck, jag gissar att lokalen vanligtvis inte är full av rekvisita från Överskottsbolaget och inte är lika kompaktfylld av discorök och blått ljus.)

För dem/oss som inte fick tillfälle att se Daniel Espinosas (halvfusk)machinima-film under kvällen, finns glimtar av den att titta på här.

--

Och för dem som apropå samma tema vill se en lite halvrolig Wilkinson-reklamfilm som M går omkring och fnissar åt, gå in här.

6 kommentarer:

superkryp sa...

Grymt med Halo-spektaklet. Skulle gärna ha varit där. :)

Anonym sa...

Sjöng Orvar där?

Anonym sa...

du är söt och sexig, men du blir tårögd alldeles för ofta tycker jag. särskilt bland nördiga ungdomar.
och smart. du är även smart.

Emma sa...

superkryp: Ja, det var pampigt! M påstod dock att det var en fattigmansversion av Symfoniorkestern som spelade - och att det brukar vara många, många fler. Men det var en världslig sak.

Lars: I wish. Han har grym sångröst! Mycket bättre än danskrockarna Magtens korridorer.

Ett fan: Tårögd schmårögd. Men tack för komplimangerna I guess, även om jag misstänker att de levererades under the influence. :)

eff sa...

Danskrock. Dans-krock eller dansk-rock?

Humor.

Emma sa...

Tihi.