fredag, december 19, 2008

Jag - en tomte

Fick två Spotify-invites igår, den ena fick M, den andra kan den som kommenterar först få. 1, 2, 3, go!

11 kommentarer:

Mr Oakbitch sa...

Jag vill, jag vill! :)

Emma sa...

Den är din, Mr Oakbitch! Maila din mailadress till emma.gray.munthe [@] gmail.com så jag vet vart jag ska skicka.

Anonym sa...

Jag har fått men avböjt. Vad är det? Vilka artister finns? Finns t ex Karlstad-Snoddas eller Julvisor med Orvar Säfström och den sjungande julgranen om jag vill ha dem? Vilka format kommer musiken i? Kan man lägga musiken på en skiva och t ex spela den i en portabel CD-spelare från 1989 som man ärvt från Folke Rydén? Mer information tack.

Emma sa...

Lars: Jag fortsätter på tomtetemat: ho ho!

Unknown sa...

Jag är inte så imponerad av Spotify ännu eftersom jag använt Last.fm ett bra tag. Finns det fler funktioner eller liknande i prenumerationsversionen (vilket ord)?

Anonym sa...

Mr Oakbitch (om nu det är ditt rätta namn): Jag kommenterade först men det blev ngt fel så du kan väl maila mig inviten.

bear43935@yahoo.com

No hard feelings.

Anonym sa...

jag har en secret man-girl crush on you emma. och nu spillde jag ut en drink över mej själv. puss

Anonym sa...

@Lars: Det låter på din kommentar som att Spotify inte är något för dig.

@Magnus: Spotify kan inte jämföras med Last.fm. I Spotify kan du själv välja bland ca 2,2 miljoner låtar och detaljstyra lyssnandet, medan last.fm-radion innebär den raka motsatsen (vilket dock kan vara trevligt ibland).

Hur som helst har ju last.fm massor med härliga metadata och utmärkta sociala funktioner. Detta har Spotify fattat och har numera gett oss inbyggt stöd för scrobbling. En bra produkt är på väg att bli oslagbar!

Emma sa...

Lars & Magnus: Jag är fortfarande lite Spotify-novis och har lite dålig koll på alla grejer man kan göra. Den här scrobbling-grejen t ex har jag bara läst om men inte satt i system.

Anonym: Jag var tvungen att googla man-girl crush - men blev inte riktigt klok på vad det innebär i just din kommentar. Kan du eller någon annan med bättre lingvistik-koll upplysa mig? Hoppas drinken inte hamnade i ditt tangentbord.

Ratso: Tack för Spotify-lektionen!

Anonym sa...

Hur man gör för att scrobbla direkt från Spotify: https://www.spotify.com/blog/archives/2008/12/18/spotify-scrobbles/

Emma sa...

Tack!