måndag, november 27, 2006

snörvel

Det ser ut som ett ostädat runkbås i lägenheten. Snörvel. Host.

--

Letar efter januariresor, någon som har förslag? Jag har inte åkt på solsemester sedan jag var 10, men känner att jag kanske skulle behöva det. (Fast, det här med sol slutar oftast med kräftröd, ibland till och med lilagrön, hud för min del. Oh well.)

--

Såg Jindabyne tidigare idag. Kanske The Host ikväll?

--

Förresten, var det någon annan än jag som reagerade på den märkliga bilden som hörde ihop med DN:s intervju med Siw Malmkvist igår? Rubriken löd: SIW MALMKVISTS TYSKA ÄVENTYR. På bilden stod Siw och heilade. Såg det ut som, tills man tittade noggrant och läste bildtexten och insåg att hon höll armen utsträckt ovanför det Berlinska tevetornet som fanns där, suddigt, i bakgrunden. Hittar tyvärr inte artikeln nånstans på nätet. Men det var hemskt roligt.

8 kommentarer:

eff sa...

Runkbås...fniss.

Det sägs att Azorerna och Madeira ska vara fint. Solresor har aldrig varit nåt för mig, solen känns väldigt överskattad så fort temperaturen kryper över 23,4 grader. Har mest lust att åka till Eldslandet just nu. Ushuaia och där neråt. Ta tåget till världens ände.

Lilagrön, jag försöker föreställa mig det nu. Gonzo var blå, vill jag minnas, vilket inte är så värst långt ifrån lilagrön...

Anders sa...

Göteborg. Filmfestival och allt.

Anonym sa...

Snyter du dig på väggarna???

Emma sa...

Eff: Tack för tipsen! Och det där med lilagrön, det har faktiskt hänt på riktigt. Jag brände mig löjligt illa i ett solarium en gång, back in the days när jag solade solarium två gånger i veckan. Mina läppar var så brända att de skiftade mellan lila och grönt. Sjukt ont.

Anders: Lite mer sol än vad Göteborg har att erbjuda i januari hade jag nog tänkt mig iofs...

mattias: Inte än. Men snart. När toapappret är slut och min näsa har snutits sönder to a pulp.

Anonym sa...

ISTANBUL! Fantastisk stad. New York på gränsen mellan Europa, Asien och sammanbrott.
Ett måste i januari.

Emma sa...

Dexo: Har faktiskt funderat en hel del på Istanbul! Ska fundera lite till, tack för tipset!

Anonym sa...

Bo på Sofa Hotel. 150 Euro per natt. Grymt bra. Käka middag på Chenga och Locanta. Drick drinkar på 360. Hamama dig. You'll love it.

Emma sa...

Ohhh, det låter förstås väldigt trevligt alltihop. Hmm.